Johanna Hedva - Syg Kvinde Teori

IMG_8951.jpg
IMG_8948.jpg
IMG_8949.jpg
IMG_8951.jpg
IMG_8948.jpg
IMG_8949.jpg

Johanna Hedva - Syg Kvinde Teori

85.00

Syg Kvinde Teori af Johanna Hedva

Udgivet på dansk af Laboratoriet for Æstetik og Økologi

Oversat fra originalen ‘Sick Woman Theory’, der var en del af forelæsningen “My Body Is a Prison of Pain so I Want to Leave It Like a Mystic But I Also Love It & Want It to Matter Politically”, givet ved ‘Human Resources’ og sponsoreret af Women’s Center for Creative Work, Los Angeles, oktober 2015. Den er oprindeligt udgivet af Mask Magazine, redigeret af Hanna Hurt og Isabelle Nastasia, januar 2016.

"For når vi alle er syge og begrænsede til sengen, hvorfra vi deler vores fortællinger om pleje og trøst, danner støttegrupper, bærer vidne om hinandens traumatiske fortællinger, prioriterer at elske og drage omsorg for vores syge, smertede, dyre, sensitive og fantastiske kroppe, og der ikke er flere til at gå på arbejde, måske endelig der, vil kapitalismen med et dødsskrig overgive sig til sin hårdt tiltrængte, alt for længe ventede og motherfucking vidunderlige død."

Johanna Hedva er en antikapitalistisk, psykonautisk, ikke-binær troldkvinde, som tilstræber en intersektionel-feministisk, anti-hvid overherredømmende og dekolonialiserende politik. De er fjerde generation Los Angelina på deres mors side, og barnebarn af en kvinde, som flygtede fra Nordkorea, på deres fars side.

Oversat af Pil Ingerslev
Redaktion: Dea Antonsen & Ida Bencke
Design: Zille Sophie Bostinius

www.labae.org
www. zillebo.com

ISBN 978-87-999834-1-4

Copyright 2019 Johanna Hedva & Laboratoriet for Æstetik og Økologi

Quantity:
Add To Cart